Docenten

Sanne danst van jongs af aan en raakte in 2006 verslingerd aan Boogie Woogie dansen. De prachtige kledingstijl en swingende muziek spreken haar enorm aan. Het geeft Sanne veel plezier om met anderen te dansen zoals op grote festivals. Ze is al jaren een enthousiast docent en lid van het demoteam.
Sanne - Dansdocent Let's Swing Groningen
20 jaar geleden maakte Dalbéma kennis met Boogie bij Let’s Swing en de vonk sloeg over! Een dans waar zoveel in zit: wisselende tempo’s, creativiteit in trucs en heerlijke muziek. Na jaren wedstrijden dansen op het hoogste niveau ligt nu zijn passie bij het lesgeven en het volgen van workshops met partner Marina.
Dalbéma - Dansdocent Let's Swing Groningen
Herman is een Let's Swinger van het eerste uur; mede-organisator van internationale danswedstrijden en sinds 2001 bestuurslid. Daarnaast is Herman een ervaren docent en lid van het demoteam. Niets maakt Herman blijer dan een snel Boogienummer en een enthousiaste danspartner!
Herman - Dansdocent Let's Swing Groningen
Willemine zag in 1991 vrienden Rock 'n Roll dansen en dacht: "dit wil ik ook!" Toen volgden vele danslessen, wedstrijden, demo-optredens en de NK acrobatische Rock 'n Roll en Boogie Woogie. Willemine zit nu 25 jaar bij Let's Swing en kan nog altijd niet stilstaan op de swingende muziek.
Marina's passie voor Boogie Woogie en lesgeven is 20 jaar geleden ontstaan. Vele jaren danste ze met Dalbéma wedstrijden op het hoogste niveau. Ze wil graag doorgeven dat in dans gevoel, creativiteit, interpretatie en muziek mooi samenkomen. Marina choreografeert en begeleidt daarnaast het demoteam.
Marina - Dansdocent Let's Swing Groningen
Geert - Dansdocent Let's Swing Groningen
Sven maakte in 2011 kennis met de Boogie en is altijd gebleven. De dynamiek, het plezier en de muziek brengen hem altijd in een goed humeur. De laatste jaren gaat hij graag naar workshops om zijn grenzen te verleggen. Sven verzorgt nu ook de lessen Lindy Hop; een dans waarin je veel creativiteit kan leggen.
Sven - Dansdocent Let's Swing Groningen
Al 20 jaar danst Pauline bij Let's Swing; haar eerste dansstapjes zette ze op haar 6e. Het heeft haar nooit meer losgelaten! Pauline is gaan lesgeven op haar 16e, wat ze nog steeds met veel plezier doet. Het liefste gaat ze naar festivals en workshops voor nieuwe inspiratie, om die vervolgens weer door te geven.
Pauline - Dansdocent Let's Swing Groningen

{{ lesson_title }}

>>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<
{{ lesson_room }}
{{ lesson_weekday }}
{{ lesson_time }} min.
{{ lesson_starting_hour }}
{{ lesson_classroom }}

Molt bé!

El producte {{ lesson_title }} esta a la cistella


Compra ara

- o -

Segueix comprant