Workshops en samen eten Summer Swing (29 juni)

29 juni is het weer zover en gaan we weer lekker los op ons volgende feest. Voorafgaand aan het feest zijn er die middag weer leuke workshops georganiseerd. Meer informatie ook bij het facebook event : https://www.facebook.com/events/252312692359890/

JayCee komt met een workshop van zijn eigen stijl, Gentle Jive. Deze unieke dansstijl die internationaal bekend is komt hij nu naar ons brengen. Een twee uur durende workshop Gentle Jive kost 20 euro per persoon.

Ook komen onze vrienden van Sugarspin een jaren 30 stijl Charleston workshop verzorgen. Een geweldig leuk alternatief voor op snellere swing muziek. Deze workshop zal gericht zijn op mensen die nog nooit een charleston gedanst hebben, dus perfect om eens je voeten nat te maken. Een workshop van een uur kost 10 euro per persoon.

De workshops zullen elkaar qua tijd overlappen, dus je zult moeten kiezen welke je gaat volgen. Mocht je niet weten welke het meest geschikt voor je is dan kun je ons altijd om meer informatie vragen.
Inschrijven kan los, maar inschrijvingen als paar hebben voorrang.

Ook is er Catering geregeld tussen de workshops en het feest in. Voor €16,50 per persoon kun je genieten van een lekkere 3 gangen maaltijd en het gezelschap van je mededansers.

Je kunt je ook alleen opgeven voor het eten.